بایگانی
- مرداد ۱۳۹۸ (۷)
- تیر ۱۳۹۸ (۱)
- خرداد ۱۳۹۸ (۱)
- فروردين ۱۳۹۸ (۱)
- اسفند ۱۳۹۷ (۱)
- بهمن ۱۳۹۷ (۲)
- دی ۱۳۹۷ (۲)
- آذر ۱۳۹۷ (۳)
- آبان ۱۳۹۷ (۷)
- مهر ۱۳۹۷ (۸)
خلاصه آمار
پيوندها
۰۶
آبان ۹۷
76 هزار طرح نیمه تمام، منتظر ورود بخش خصوصی

وی گفت: در جلسه امروز این موضوع مورد تاکید قرار گرفت که شرکت هایی که زیرمجموعه دولت و غیردولتی هستند واگذار شوند و مردم در بورس سهام آنها را خریداری کنند به گونه ای که واگذاری ها برای مردم سودده و جذاب باشد که از این طریق سرمایه گذاری ها هم به سمت تولید هدایت شود.
معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ده ها هزار میلیارد تومان سرمایه بنگاه های مشمول واگذاری هم اکنون در حال واگذاری است و بخشی از آن هم واگذار شده به گونه ای که مردم اطمینان یابند خرید سهام آنها برایشان سودآور و جذاب است.
معاون اول رئیس جمهور گفت: بیش از 76 هزار طرح نیمه تمام در کشور وجود دارد که برای اتمام آنها به 450 هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است.
اسحاق جهانگیری در حاشیه جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا در جمع خبرنگاران افزود: اگر با روند فعلی تخصیص بودجه بخواهیم این طرح ها را به سرانجام برسانیم حتی برخی از آنها بیش از 10 سال زمان خواهد برد اما اگر بخش خصوصی وارد شود هم فرصتی برای سرمایه گذاری این بخش است و هم باعث رونق تولید می شود.
وی گفت: در شرایطی که بودجه دولت به نفت متصل است و اگر به هر میزانی فروش نفت کاهش پیدا کند طبیعتاً درآمد دولت هم کاهش می یابد و در آن صورت ابتدا بودجه جاری و حقوق ها باید اختصاص یابد و مازاد بر آن هم برای بودجه عمرانی در نظر گرفته شود اما اگر مردم را وارد فضای اقتصاد و فعالیت های اقتصادی در بورس کنیم این یک فرصتی برای اتمام طرح های نیمه تمام و اشتغال خواهد بود آن هم با سود مناسب و جذاب در بازار سرمایه.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه امروز درباره موانع واگذاری شرکت ها و سرمایه گذاری بخش خصوصی روی آنها بحث شد افزود: بنا بر این شد که امکان تغییر کاربری روی پروژه های خاص از جانب سرمایه گذاران فراهم شود البته کاربری که با اصل طرح تناقض نداشته باشد و تغییر کاربری هم قبل از واگذاری انجام شود.
جهانگیری افزود: به کارگروه های استانی هم تکلیف شد که واگذاری ها به گونه ای صورت گیرد که هم طرح جذاب باشد و هم برای خریداران سهام سودآوری داشته باشد و از سوی دیگر طرح هایی که مورد بهره برداری قرار می گیرد تا 10 سال از معافیت های مالیاتی برخوردار باشند که این معافیت ها برای مناطق محروم بیش از 10 سال می شود.
وی گفت: از چند ماه اخیر واگذاری طرح های دستگاه های دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی و همچنین شرکت های وابسته به نیروهای مسلح مثل صندوق ها، فرایند واگذاری خود را طی کرده است و باید از این فرصت برای فعالیت اقتصادی بخش خصوصی و مردم استفاده شود که نتیجه آن اشتغال و فعالیت این شرکت ها خواهد بود.
معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: مجموع نظام از فعالیت بخش خصوصی حمایت جدی می کند و این فضا فرصتی برای میدانداری بخش خصوصی برای سرمایه گذاری است که نتیجه آن جهشی برای آینده کشور خواهد بود.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر
جراید
رسانه ویدیویی
نظرسنجی
طبقه بندی موضوعی
- اقتصادی (۲۳)
- مجله ی ضرب المثل (۲)
- کتاب (۱)
- سیاسی (۹)
- اقتصاد مقاومتی (۲۱)
- انقلاب اسلامی (۲)
- مجله ی تصاویر (۱)
- اقتصاددان (۱)
- بازدید اقتصادی (۱)
آخرين مطالب
-
اقتصاد مقاومتی، چه نوع اقتصادی است؟
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ -
بیایید کمی تأمل کنیم!
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ -
آغاز به کار جشنواره مبل و منبت تویسرکان
چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ -
بازدید: کارآفرینی در سایه ی اقتصاد مقاومتی (قسمت اول)
سه شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ -
محصولات ایرانی مصرف کنید
يكشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ -
اقتصاددان: دکتر محمدهاشم پسران
جمعه ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ -
تعیین محورها و اولویت های کارگروه های اقتصاد مقاومتی
چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ -
رئیس جمهور: امروز جنگ اراده هاست
پنجشنبه ۶ تیر ۱۳۹۸ -
ایران در جمع دارندگان ایستگاه شارژ خودروی برقی
سه شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۸ -
شش راهبرد بانک مرکزی در سال رونق تولید
شنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۸
کلمات کلیدی
اقتصاد
اقتصاد مقاومتی
اشتغال
اقتصادیران
مقام معظم رهبری
کارآفرینی
کالای ایرانی
مجله ی ضرب المثل
بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
معاون اول رئیس جمهور
اسحاق جهانگیری
جوانان
انقلاب اسلامی
جمهوری اسلامی ایران
اقتصاد ریاضتی
تلنگر
مبل و منبت
تویسرکان
پرورش طیور
قهاوند
دکتر محمدهاشم پسران
اقتصاددانان
ریاست جمهوری
فناوری
عبدالناصر همتی
بیانات رهبری
رابرت تی کیوساکی
تجارت
بازاریابی
ارز
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است