XHTML
شنبه, ۱۷ فروردين ۱۴۰۴، ۰۴:۳۸ ق.ظ

تجارت قرن بیست و یکم از زبان رابرت تی کیوساکی (بخش اول)

کتاب

رابرت کیوساکی می گوید:«یکی از دلایل احترام زیاد من برای بازاریابی شبکه ای این است که این تجارت فرصت مساوی برای همه دارد. بازاریابی شبکه ای شامل حال بسیاری از افراد می شود. وقتی که شصت میلیون نفری که در سراسر جهان به این کار مشغول هستند از نزدیک نگاه کنید، نژادها، گروه ها، زمینه های مختلؾ، تجربه و مهارتهای مختلف را می بینید. این ویژگی آن را تجارت آینده می کند و در قرن بیست و یکم بیش از هر وقت دیگر متوجه می شویم که ثروت یک بازی با پول محدود نیست که اگر یکی بیشتر داشت دیگری کمتر خواهد داشت. قرار نیست یکی ثروتمند شود و دیگر را پایین بکشاند. آینده ثروت واقعی در ابداع راههایی است که سلامت مالی بشر را بالا می برند. اینها ارزشهای شخصی من برای تجارت هستند و بازار یابی شبکه ای این ارزشها را دارد. پشتیبانی کردن از این ارزشها نه تنها احساس خوبی ایجاد می کند بلکه تجارت خوب هم می باشد.»

 

تولید ثروت دموکراتیک

 یکی از دلایل اصلی صرف انرژی زیاد برای حمایت و تبلیغ از صنعت بازاریابی شبکه ای این است که سیستمهای آن از سایر سیستمهای تولید ثروت عادلانه تر است. سیستم بازاریابی شبکه ای به گونه ای درست شده که هر کسی می تواند سهمی در ثروت داشته باشد. این راه تولید ثروت خیلی دموکراتیک است. این سیستم بروی همه کسانی که نیرو، عزم و پشتکار دارند باز است. به این که کدام دانشگاه درس خوانده اید یا اصلا اگر دانشگاه نرفته اید اهمیتی نمی دهد. به مقدار درآمد روزانه کنونی شما، نژاد و جنسیت شما، قیافه، پدر و مادر شما و سطح محبوبیت شما اهمیت نمی دهد. اغلب شرکتهای بازاریابی شبکه ای عمدتا به سطح تمایل شما برای یادگیری، تؽییر و رشد واهمیت می دهند. برای آنها جرات پایداری شما در روزهای سخت در حالی که صاحب تجارت بودن را یاد می گیرید، مهم است. بازاریابی شبکه ای بیش از یک ایده خوب است. از نقطه نظرات گوناگون تجارت آینده است. زیراکه جهان واقعیت پایان عصر صنعتی را کم کم متوجه می شود. برای جهانی که روز به روز امنیت گذشته را از دست می دهد، بازاریابی شبکه ای به عنوان موتور تازه موفقیت و امنیت شخصی پدیدار می شود. بازاریابی شبکه ای به میلیونها نفر در سراسر جهان فرصت کنترل زندگی و آینده مالی داده است. به همین دلیل است که با وجودی که طرز فکر قدیم جهان هنوز برای دیدن آن مقاومت می کند، روبه رشد است. در سالهای آینده انتظار دارم که انفجاری در شیوع، نفوذ، میدان دید و بلوغ شرکتهای برتر بازاریابی شبکه ای ببینم.و قبلا درباره توماس ادیسون و نحوه پولدار شدن او نوشتم او لامپ برق را اختراع نکرد بلکه شبکه ای برای تامین لامپ برق درست کرد. ادیسون کارمند جوانی به نام هنری داشت که کاری شبیه به ادیسون کرد و اختراعی مشابه داشت که در آن زمان به نظر می رسید که اصلا استفاده کاربردی ندارد.

از نظر ماهیت و طراحی، بازاریابی شبکه ای یک نظام کاملا عادلانه، دموکراتیک و از نظر اجتماعی مسئولانه برای تولید ثروت است. مانند ادیسون و لامپ برق، هنری فورد جوان خودرو را اختراع نکرد اما کاری ریشه ای کرد که برای همیشه سرنوشت خودرو و میلیونها نفر را عوض کرد. در اوایل قرن گذشته خودرو مانند اسباب بازی افراد ثروتمند بود. در واقع آنقدر گران بود که تنها افراد پولدار قادر به خرید آن بودند. فکر ریشه ای فورد موجب شد تا خودرو در دسترس همه قرار بگیرد. با کاهش هزینه تولید و تغییر خط تولید به تولید انبوه خودروهای یکسان و ارزان ، فورد بزرگترین تولید کننده خودرو در جهان شد. نه تنها خودروهایش ارزان بودند بلکه او بیشترین حقوق این صنعت را پرداخت می کرد. حتی به کارمندانش قسمتی از سود شرکت را پرداخت کرد و سالانه 80 میلیون دلار را دوباره بین آنها پخش می کرد. 80 میلیون دلار در اوایل قرن بیستم ارزش خیلی زیادی در مقایسه با حال داشت. هدف فورد " دموکراتیزه کردن خودرو" بود و در این راه موفق و بسیار ثروتمند شد.

 

منبع: کتاب تجارت قرن 21، فصل بیست و یکم

نویسنده: رابرت تی کیوساکی

ص 124، ص 125

 

لینک مستقیم:  PDF : https://tedsa.com/wp-content/uploads/2018/03/Tejarat-Gharn21.pdf

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی